ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

karampela

ΖΥΓΟΣ.  Μπορεί να έχετε μια ξαφνική αίσθηση ότι μπορείτε να κερδίσετε από κάτι που έχουν χάσει ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ  24-30/6

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ.  Αυτή την εβδομάδα η Σελήνη από την Τρίτη και μετά θα είναι στο ζώδιο σας. Για αυτό μπορεί να αισθανθείτε μια αστάθεια σε ότι αφορά τα προσωπικά σας θέματα. Αυτοί που έχουν γεννηθεί από 5-10/4, θα πρέπει να προσέχουν τυχών διαψεύσεις από άτομα του περιβάλλοντος. Επίσης υπάρχει και η περίπτωση να υπάρξουν αναβολές σε κοντινές διαδρομές. H επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα θα είναι λίγο προβληματική. Το πρώτο δεκαήμερο αν και έχει ανατροπές στα οικονομικά, δέχεται την βοήθεια της οικογένειας.  Έχετε επικεντρωθεί σε θέματα ακινήτων ή ακόμα και πατρίδας. Μπορείτε αυτή την εβδομάδα να ανασυνταχθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο έχει πολλές επαφές και στρέφει την προσοχή του στην επιμόρφωση, ενώ δεν αποκλείετε να βρίσκετε σε μεγάλη κινητικότητα. Στο τέλος της εβδομάδας θα κάνετε έξυπνες κινήσεις που θα γίνουν αποδεκτές από το περιβάλλον σας. Το δεύτερο δεκαήμερο με την Αφροδίτη στον οίκο των εσόδων, σας δείχνει ότι γενικά θα έχετε μεγαλύτερη οικονομική άνεση. Όμως αυτή την εβδομάδα υπάρχει περίπτωση να εξανεμιστούν τα χρήματά σας από λανθασμένες κινήσεις, για αυτό χρειάζεται λίγο προσοχή. Το τρίτο δεκαήμερο αρχίζει τώρα να φεύγει από την μεγάλη ένταση, όμως συνεχίζει και αντιδρά δυναμικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να κινηθείτε πιο άνετα. Μειώστε το άγχος που έχετε για τα οικονομικά  σας. Αυτοί που έχουν γεννηθεί 5-10/6 βλέπουν ότι πολλά πράγματα που τους είχαν υποσχεθεί ίσως να μην γίνουν πραγματικότητα. Σας βρίσκουν συμπαθείς, όμως καλό θα είναι αυτό το διάστημα να μην είστε εύπιστοι, και ειδικά σε θέματα καριέρας. Το πρώτο δεκαήμερο βρίσκει λύσεις σε κάποιο οικονομικό θέμα και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένει, ακόμα και αν πριν υπήρχαν πολλές ξαφνικές δοκιμασίες. Επίσης στο τέλος της εβδομάδας γίνεστε πιο κοινωνικοί, επωφεληθείτε κάνοντας μικρές μετακινήσεις ή ασχοληθείτε με κάποιου είδους επιμόρφωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο έχει λόγους να αισθάνεται όμορφα, είναι οι περίοδος των γενεθλίων σας και αντανακλάτε στο περιβάλλον στις παρέες σας κτλ μια αισιόδοξη διάθεση. Ίσως έχετε μια ασυνήθιστη εμπειρία από μια ομάδα ανθρώπων που θα σας τονώσει την αυτοπεποίθηση. Στο τέλος της εβδομάδας θα αρχίσετε να έχετε αρκετές συζητήσεις ή συναλλαγές οικονομικού ενδιαφέροντος. Το δεύτερο δεκαήμερο στην αρχή της εβδομάδας μπορεί να αισθανθεί απογοήτευση  από ένα κρυφό έρωτα , ίσως αυτός ο άνθρωπος να είναι πολύ διαφορετικός από εσάς. Το τρίτο δεκαήμερο βρίσκετε σε μια αγωνιστική διάθεση και ίσως αισθάνεται ανυπομονησία να γίνουν όλα γρήγορα.  

ΛΕΩΝ.  Όσοι έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, θα έχουν την ξαφνική τύχη να δουν ότι κρυφές ενέργειες που έχουν κάνει μέχρι τώρα να τους αποδίδουν καρπούς, σε κοινωνικό επίπεδο ή στην καριέρα τους. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε αυξημένη κοινωνικότητα. Αντίθετα αυτοί που έχουν γεννηθεί 8-12/8 θα αισθανθούν στην αρχή της εβδομάδας απογοήτευση από ομάδες, παρέες, συλλόγους κτλ γιατί αυτοί δεν ανταποκρίνονται στα όσα έχουν κάνει για αυτούς. Αν το θέμα είναι ερωτικό επίσης θα θεωρήσετε ότι δεν έχετε την ανταπόκριση που περιμένατε. Το τρίτο δεκαήμερο έχει να αντιμετωπίσει κρυφούς ανταγωνιστές, αλλά εύνοια από την Αφροδίτη μετά τις 25/6 από παρέες. Καλή εποχή για διακοπές με γκρουπ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Ακόμα και αν είστε συντηρητικοί θα έχετε μια ξαφνική τάση να ξεφύγετε λίγο από τα συνηθισμένα, εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο. Οι άνθρωποι που θα συναναστραφείτε μπορεί να είναι διαφορετικοί από εσάς ή από το εξωτερικό όμως αυτό σας ξαφνιάζει ευχάριστα. Προσοχή στις παρεξηγήσεις ή τις συκοφαντίες μετά τις 27/6. Όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 10/9 μια συνεργασία μπορεί να μην είναι έτσι όπως την περιμένατε και μπορεί να απογοητευτείτε στην αρχή της εβδομάδας. Το τέλος τρίτου δεκαημέρου αγωνίζεται να επικρατήσει σε ομάδες και παρέες που έχουν ανταγωνιστική συμπεριφορά. Αποφύγετε την ένταση, ξεκουραστείτε.

κάποιοι άλλοι, όμως πρέπει να διαχειριστείτε σωστά την κατάσταση αν πρόκειται για την καριέρα σας αυτό ισχύει  για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Μετά τις 27/6  είστε πολύ επικοινωνιακοί  και ασχολείστε με τα κοινά. Αυτοί που έχουν γεννηθεί γύρω στις 10-11/10 μπορεί να αισθανθείτε ότι κουραστήκατε από την έντονη κοινωνικότητα και έχετε ανάγκη από ξεκούραση. Αυτοί που έχουν γεννηθεί τέλος τρίτου δεκαημέρου αγωνίζονται να επικρατήσουν σε ένα κοινωνικό χώρο ή προσπαθούν να ανταγωνιστούν αντιπάλους και να εξασφαλίσουν την άνοδο στην καριέρα τους. Προσπαθήστε όλοι οι Ζυγοί γενικά αυτή την εβδομάδα να περνάτε πιο χαλαρά και ευχάριστα τις μέρες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Κάνετε μια επιτυχημένη κίνηση να αλλάξετε πράγματα στο γάμο ή σε συνεργασίες εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο. Επίσης αρχίζετε και επικοινωνείτε για τους στόχους σας με άτομα που έχουν κύρος ή  εξουσία. Το δεύτερο δεκαήμερο και ειδικά αυτοί που έχουν γεννηθεί γύρω στις 10/11 μπορεί να έρθουν αντιμέτωποι με μια ψευδαίσθηση ή μια εξαπάτηση οικονομική ή ερωτική. Όμως όλο αυτό μπορεί να φέρει μεγάλη καλλιτεχνική δημιουργία και αισθησιασμό. Αυτοί που έχουν γεννηθεί τέλος τρίτου δεκαήμερου αγωνίζονται για τις ιδέες τους και ανακαλύπτετε καινούργια πράγματα που σας κρατούν σε εγρήγορση.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο έχει μια ιδέα που κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει πράξη και θα αφήσει άναυδους τους συναδέρφους. Ίσως διευθετηθεί ένα οικονομικό θέμα όμως κρατήστε «μικρό καλάθι». Θα αρχίσετε να κάνετε σχέδια για ταξίδια σε μακρινούς προορισμούς, προετοιμάστε καλά το οτιδήποτε  γιατί την επόμενο μήνα μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις. Το δεύτερο δεκαήμερο και ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 10/12 θα αισθανθείτε απογοήτευση από το οικογενειακό περιβάλλον και πολύ πιθανόν από τον/την σύντροφο, μάλλον δυσκολεύονται να σας καταλάβουν. Το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να κινηθεί πιο άνετα γιατί δεν επηρεάζεται άμεσα, άλλα χρειάζεται προσοχή σε οικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους, προσοχή επίσης στις μετακινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Ευνοημένο το πρώτο δεκαήμερο καθώς βλέπει στις 27/6 ένα δημιουργικό σχέδιο να έχει αποτελέσματα, άσχετα που είναι λίγο «προχωρημένο» για τα δικά σας δεδομένα. Επίσης στο τέλος του μήνα πρέπει να ασχοληθείτε με κληρονομικά ή χρηματοοικονομικά θέματα. Οι συνεργασίες θα σας αποφέρουν αποτελέσματα. Το δεύτερο δεκαήμερο βλέπει ότι στην καθημερινότητα δεν προχωρά τίποτα με άνεση και αυτό τους απογοητεύει. Προσοχή σε έγγραφα και επικοινωνία στην αρχή της εβδομάδας. Το τρίτο δεκαήμερο δεν έχει ιδιαίτερες όψεις που να το επηρεάζουν, έχουν όμως να αντιμετωπίσουν την εριστική διάθεση των άλλων. Πάρτε μια ανάσα αυτή την εβδομάδα μιας που σε γενικές γραμμές είναι ουδέτερη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο έχει καταπληκτικές ιδέες που μπορούν να μπουν σε εφαρμογή. Τα ασυνήθιστα σχέδια σας βρίσκουν ανταπόκριση από τα οικία σας πρόσωπα. Μετά τις 27/6 αρχίζετε να μιλάτε για συνεργασίες, προσπαθήστε να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις για συμφωνίες άμεσα, γιατί τον επόμενο μήνα ίσως να μην υπάρχει η συνεννόηση που θα θέλατε. Το  δεύτερο δεκαήμερο, στην αρχή της εβδομάδας θα έχει την τάση να παρασύρετε από τα συναισθήματα του και μπορεί να προς στιγμή να αισθανθεί  απογοήτευση. Πρέπει να προσέχετε, ίσως κάνετε έξοδα παραπάνω από ότι αντέχετε για να περάσετε καλά. Το τρίτο δεκαήμερο δεν επηρεάζετε από τις όψεις αυτής της εβδομάδας, αλλά έχει σκληρή δουλειά όπως επίσης έχει να αντιμετωπίσει και τον ανταγωνισμό στο χώρο εργασίας.

ΙΧΘΥΕΣ. Αυτοί που θα έχουν μια απογοήτευση από άτομα τις οικογένειας τους είναι οι γεννημένοι κοντά στις 8-10/3, ίσως έχετε και εσείς ευθύνη για αυτό, γιατί δεν είστε ξεκάθαροι απέναντί τους. Ενώ αυτοί που έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο έχουν ξαφνικές ευχάριστες εμπειρίες από το κοντινό σας περιβάλλον. Ξαφνιάζετε θετικά τους γύρω σας με τις ιδέες σας και την δημιουργικότητα σας. Το τρίτο δεκαήμερο ζει έντονα και θέλει να δημιουργήσει αλλά και να διεκδικήσει τον/την ερωτικό του σύντροφο. Δεν θα λείψουν και οι αντιζηλίες. Είναι μια εβδομάδα που μπορείτε να ζήσετε με γρήγορους ρυθμούς  και να έχετε μεγάλη δημιουργικότητα.                                                                                                      

Σχετικά